Gradonačelnik.hr i Župan.hr i ove godine organiziraju stručnu edukaciju:

Kroz 4-satnu radionicu i stručno vodstvo Melite Pavlek usavršite svoj javni nastup

Nakon što smo krajem prošle godine organizirali i uspješno 'odradili' prvu stručnu edukaciju za uspješno komuniciranje i javni nastup, u ožujku krećemo s novim ciklusom radionica naše komunikacijske stručnjakinje Melite Pavlek.

 

Prva ovogodišnja radionica – 'Umijeće komuniciranja – JAVNI NASTUP' održat će se tako u Zagrebu, 20. ožujka od 10-14.30 sati, a namijenjena je svima koji žele poboljšati svoj javni nastup u internom okruženju i/ili u medijima.

Radionica traje 4 sata, a svrha je kroz dvosmjernu komunikaciju i interaktivne vježbe unaprijediti znanje polaznika o javnom nastupu te osvijestiti važnost cjeloživotnog usavršavanja. Kroz predavanja će se korisnicima pružiti konkretni alati koje mogu koristiti kako bi poboljšali svoju komunikaciju i javni nastup.

 'Specifični cilj ove radionice je razumjeti važnost komunikacije, te usvojiti osnove dobro pripremljenog nastupa i neverbalne komunikacije', ističe Melita Pavlek.

Naime, čak 75 posto ljudi, pa i onih na najvišim pozicijama, ima izražen strah od javnog nastupa, što je itekako veliki problem kad je upravo javni nastup dio posla kojeg obavljate i direktno utječe na njegove rezultate. Cilj naših radionica jest, upoznavanjem i brušenjem osnovnih tehnika smanjiti tremu i značajno poboljšati prezentaciju, nastup i javno izlaganje. S obzirom na stručnost, iskustvo i rezultate rada Melite Pavlek, stručnjakinje za lokalnu demokraciju i razvoj, savjetnice za odnose s javnošću te za strateško komuniciranje javne uprave, a ujedno i certificiranog NLP master coacha, očekujemo da će veliki dio polaznika nakon ovog tečaja 'prijeći' u onaj tim od 25 posto ljudi koji – uživaju u javnom nastupu.

 

Feedback s naše prve radionice na kojoj je nova znanja i vještine s područja PR-a i komunikacija steklo 10-ak polaznika, predstavnika lokalne samouprave, bolnica i gradskih ustanova, bio je i više nego pozitivan. Opći zaključak bio je da ovakav tip edukacije - u malim grupama, s individualiziranim pristupom i nizom konkretnih primjera i vježbi, omogućava i najbolje rezultate.

 Upravo zato, kako bi osigurali optimalne uvjete i rezultate edukacije, ograničili smo broj sudionika na maksimalno 20, pa zainteresirane molimo da se za dodatne informacije i rezervaciju svog mjesta jave na mail: info@gradonacelnik.hr najkasnije do 10.ožujka.

Cijena edukacije je 999 kuna +PDV, s tim da za ranije prijave – do 28.03. nudimo 'early bird' ponudu po cijeni od 799 kuna + PDV.

 

Srdačan pozdrav i nadamo se da se vidimo na jednoj od radionica jer prostora za usavršavanje i nova znanja uvijek ima i više nego dovoljno!

 

Tim gradonačelnik.hr-a i župan.hr-a